Vahvaa uutta osaamista Movendos-tiimiin -uudet advisorit mukaan kehittämään ennaltaehkäisevää ja yksilöllistä terveyden ja hyvinvoinnin palvelua

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

Movendos-tiimi on saanut täydennystä, kun kaksi uutta advisoria liittyi mukaan kehittyvän yrityksen taustajoukkoihin.  Anna-Mari Lahtinen on taustaltaan yleislääketieteen erikoislääkäri ja pitkän linjan terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen Turun seudulta. Harri Helajärvi on lääketieteen tohtori, kliinikko, tutkija sekä innokas terveyden ja hyvinvoinnin puolesta puhuja.

Anna-Mari Lahtinen

”Viime vuodet olen toiminut kahdessa kansainvälisessä teknologiayrityksessä vastaten työterveyspalveluiden hankinnasta ja sisällöstä sekä työhyvinvointihankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen työskennellyt urani varrella terveyskasvatus-, kuntoutus- ja työterveyslääkärinä, ja kuntoutuslääkärin työhön palasin elokuussa 2016. Loppuvuodesta perustin hyvinvointivalmennusta tarjoavan Hyvää Elämää- yrityksen ja nyt olen intoa puhkuen lähtenyt mukaan Movendoksen toimintaan advisor-roolissa.

Lääkärinä koen erittäin tärkeäksi, että sairauden sattuessa kohdalle se hoidetaan mahdollisimman tehokkaasti, eli nopeasti ja vaikuttavasti. Harva kuitenkaan haluaa sairastua krooniseen sairauteen eikä todetun sairauden puute myöskään valitettavasti tarkoita sitä, että sairautta ei jatkossakaan voisi olla tulossa. Minusta hyvin palkitsevaa onkin työ, jossa pystyn auttamaan asiakasta löytämään terveytensä riskitekijät, ennen kuin sairaus löytää hänet.

Movendos on tarttunut juuri tähän ennaltaehkäisevään ja terveyttä tukevaan työhön ja vieläpä oman arvomaailmani kanssa yhteneväisistä lähtökohdista – jokainen meistä on yksilö, joka toimii omassa ympäristössään ja omien läheistensä keskellä, iloineen ja suruineen.  Movendosin lähtökohta, jossa valmennuksessa asiakkaan kokonaistilanne otetaan aina huomioon on minusta hyvin tärkeää ja varmistaa sen kaikkein tärkeimmän: asiakas saa apua terveytensä vaalimiseen ja onnistuu tavoitteissaan; tavalla, mikä istuu sujuvasti juuri hänen arkeensa.”

kasvokuva

Harri Helajärvi

”Olen runsaan istumisen terveysvaikutuksista väitellyt sekä huippu-urheilijoiden – mutta myös jokaisen naisen ja miehen – terveyttä edistävä ja hoitava lääkäri. Ennen liikuntalääketieteen pariin siirtymistä työskentelin kymmenisen vuotta kansainvälisessä työyhteisössä. Yhdistämällä tutkitun tiedon, kliinisen työn, kokemuksen sekä erikoisosaamisen uskon voivani auttaa mahdollisimman monia – eri ikäisiä, eri lähtökohdista tulevia ja eri asemassa olevia – elämään ja voimaan paremmin.

Näkemykseni on, että olemme ottaneet vasta ensimmäiset askeleet yksilön (ja yhteisön) hyvinvoinnin tukemisen polulla. Ymmärtämällä paremmin käyttäytymisen lainalaisuuksia ja kehittämällä uusia, motivoivampia tapoja vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen, uskon meidän voivan auttaa aiempaa useampia yksilöitä ja jokaista heistä entistä paremmin. Haluankin olla tienraivaajana, yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa, jotta saamme nostettua osaamisemme uudelle ja vaikuttavammalle tasolle.

Movendos on jo nyt yksi vahvimmista ja monipuolisimmista hyvinvoinnin parannusta tukevista yrityksistä,  mutta kaikkein parhaimpienkin pitää jaksaa jatkuvasti kurkottaa eteenpäin. Haluan olla omalta osaltani tukemassa tätä tärkeää kehitystyötä – yksilön ja yhteisen hyvinvointimme parhaaksi.”

harri_hela_color_leikattu

Lisää uutisia