Tietoturvallista viestintää

Suojattu etävastaanotto- ja viestintäratkaisu terveydenhuoltoon

Movendos mClinic mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille sekä uusia työn tekemisen tapoja ammattilaisille. Palvelu on tietoturvallinen etävastaanotto ja kommunikaatiokanava kaikkeen terveydenhuollon viestintään, brändättynä osaksi kokonaispalvelua. Movendos mClinic tukee sekä päivystystyyppistä toimintaa että kiireetöntä viestintää hoitoprosessiin liittyen myös suoraan työterveyden vastuuhenkilölle. Viestintä voi tapahtua video- tai chat-yhteyden kautta kulloisenkin tarpeen mukaan.

Saatavana myös kevyempi mClinic Lite -videovastaanotto, jossa ei ole mukana viestintää. mClinic Lite soveltuu hyvin ammatinharjoittajille sekä pienemmille yrityksille.

"Lääkärimme käyttävät etävastaanottoa paljon, ja työn sujuvuus on saatu aivan uudelle tasolle. Movendoksen kehittämän etävastaanoton myötä on saatu arjen työtä ja päivän sujuvuutta helpottavia ominaisuuksia käyttöön. Lääkärin työ on raskasta ja vaativaa, joten on tärkeää, että etävastaanotto toimii helposti ja mahdollistaa siten keskittymisen varsinaiseen asiakastyöhön eli lääkärin ja asiakkaan väliseen kohtaamiseen"

-  Jaana Salmela, ylilääkäri, Täsmä Työterveys

Ominaisuudet

Viestintää ajasta ja paikasta riippumatta

Chat-yhteys lääkärin, hoitajan tai muun ammattilaisen kanssa hoidon tarpeen arviointia, ohjausta tai hoitoprosessia varten

Videovastaanotto

Videovastaanotto suoraan nettiselaimessa

Räätälöitävyys

Täysin räätälöitävissä ja brändättävissä terveyspalveluntarjoajan tarpeisiin.

Tietoturvallinen

Viranomaisvaatimukset kuten asiakkaiden vahva tunnistautuminen täyttävä pilvipalvelu jonka tietoturvaa ylläpidetään säännöllisillä päivityksillä sekä tietoturva-auditoinneilla

Päivystysjono

Tarve/oirepohjainen päivystysjono nopeuttaa ja tehostaa asiakkaiden palvelua

Moniammatillinen tiimi ja vastuuhenkilöt

Viestien ohjaus haluttaessa vastuuhenkilöille ja joustavaa lisätä muita terveydenhuollon henkilöitä keskusteluun tarpeen mukaan.

Integroitu potilastietojärjestelmään

Acute- ja Dynamic Health -potilastietojärjestelmä­integraatioiden avulla asiakkaiden ja terveyden­huollon henkilöstön tiedot ja käyttöoikeudet ovat aina ajan tasalla. Ei erillistä asiakastunnusten luontia ja ylläpitoa.

Sujuva käyttö

Helppokäyttöinen, millä tahansa laitteella toimiva pilvipalvelu. Erityisesti älypuhelin käyttöön suunniteltu.