Etätukea ajasta ja
paikasta riippumatta

Tietoturvallinen ratkaisu etäkuntoutukseen ja -valmennukseen

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan. Movendos mCoach soveltuu erityisen hyvin aloille, joissa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja ja tietoturva on tärkeässä roolissa, kuten esimerkiksi terapia, kuntoutus, tai työnohjaus.

SaaS-malliin (Software as a Service) perustuva palvelu mahdollistaa nopean käyttöönoton ilman erillisiä asennettavia ohjelmia, sovelluksia tai lisäosia.

"Allergia-, iho- ja astmaliitto on aloittanut etäkurssien toteutuksen astmaa sairastavien tukemisessa. Ajasta ja paikasta riippumatonta järjestötoimintaa selkeästi tarvitaan. Siihen kun sisällyttää ammattilaisen antaman tuen ja kutoo vertaistuen mukaan, niin paketti on osallistujaa parhaiten palveleva. Movendos mCoach on ollut ohjaajille ja osallistujille helppokäyttöinen. Alustan pelillisyys on sitouttanut osallistujia tekemään tehtäviä säännöllisesti. Yhteistyö Movendoksen kanssa on ollut sujuvaa. Mitä ikinä kysymmekään, niin vastaus tulee nopeasti."

– Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

Monipuoliset käyttökohteet

Etätuki on kustannustehokas tapa lisätä ammattilaisen tuen vaikuttavuutta ja hallita ammattilaisen ajankäyttöä sekä yksilö- että ryhmävalmennuksessa.

Asiakkaan muutoksen omaksuminen ja omien yksilöllisten tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, kun tuki tuodaan luonnolliseksi osaksi arkea tapaamisten väliin.

Pienillä askelilla etenevät räätälöitävät tehtävät tekevät etenemisestä helpompaa. Teknologiamme soveltaa terveys- ja käyttäytymistieteen menetelmiä.

Ominaisuudet

Yksilölliset ohjelmat

Ohjelmia voidaan räätälöidä tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Etenemisen seuranta on helppoa, ja ilmoitukset viesteistä ja tehtävä­muistutuksista ovat saatavissa älylaitteisiin tai sähköpostiin.

Tietoturvallinen viestintä

mCoach-etäratkaisu mahdollistaa ammattilaisen ja osallistujan suojatun yhteydenpidon. Osallistujien yksityisyys on suojattu myös ryhmätoiminnassa.

Monipuolinen tehtäväkirjasto

Sisältöjä voi luoda lähes rajattomasti, ja käytettävissä on myös valmis laadukkaiden ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevien valmennustehtävien kirjasto. Tehtäviin voi liittää videokuvaa, valokuvia, tiedostoja ja linkkejä.

Yksilönä tai ryhmässä

Palvelu mahdollistaa yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin mukautuvat ohjelmat yksittäiselle osallistujalle tai ryhmälle. Osallistujat voivat kannustaa toisiaan ryhmäkeskustelun avulla.

Helppokäyttöinen kuvapuhelu

Kustannustehokkaat etätapaamiset hoituvat mCoach-palveluun integroidulla videopuhelulla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia tai tunnuksia.

Moniammatillinen tiimi

Yksittäisellä asiakkaalla tai ryhmällä voi olla yhtä aikaa useita kuntoutukseen tai valmennukseen osallistuvia ammattilaisia.

Kartoitukset ja mittarit

Kattavat alku- ja loppukartoitukset sekä hyvinvointi- ja terveysmittarit ovat saatavilla osaksi mCoach- etäratkaisua.

Käyttö kaikilla laitteilla

mCoach toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kaikilla yleisimmillä internetselaimilla. Päivittäistä käyttöä nopeuttava sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

Joustava pilvipalvelu

Kaikki uudet päivitetyt ominaisuudet ovat aina automaattisesti asiakkaidemme käytössä.

Reilu hinnoittelu

mCoach-etäratkaisun hinnoittelu joustaa käyttövolyymin mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!