Terveydenhuollon digitaalisen
etäasioinnin kokonaisratkaisu

Movendos Health Platform on markkinoiden joustavin ja monipuolisin teknologia-alusta asiakaslähtöisten etäpalveluiden tarjoamiseen niin pienille, kuin suurillekin sosiaali- ja terveysalan sekä kuntoutuksen palveluntarjoajille.

Nykyaikainen pilvipalvelu mahdollistaa sujuvat etäpalvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, etävastaanottoon, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeruuseen. Palveluiden käyttö on sujuvaa kaikilla päätelaitteilla (tietokone, tabletti, älypuhelin) 

Tietoturvallinen palvelualusta koostuu tuotemoduuleista, joista voidaan helposti koostaa asiakasyrityksen tarpeita vastaava kokonaisuus. Palvelu brändätään osaksi asiakkaan kokonaistarjontaa ja voidaan tarvittaessa integroida potilastietojärjestelmiin. 

Movendos Health Platform -alustaan kuuluvat Movendos mSurvey, Movendos mBooking, Movendos mClinic, Movendos mClinic Lite, Movendos mCoach sekä Movendos mShare. Näistä kukin on mahdollista hankkia yhdessä tai erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan. 

” Movendoksen ratkaisuista en voi sanoa muuta kuin
isosti kiitos! Hyöty on ilmeinen. Movendos toimii hyvin asiakaslähtöisesti ja ymmärtää asiakkaan tilanteen.
Yrityksen ja yhteistyön toimintakulttuuri sekä
Movendoksen tapa tehdä töitä ketteränä, reagoivana ja
nopeasti muuntautuvana toimijana on tärkeää.
Kun ollaan avoimia ja pystytään joka tasolla kommunikoimaan notkeasti, herää vahva molemminpuolinen luottamus.
Asiat etenevät aina suunnitelmallisesti aikataulussa askel kerrallaan.”

– Tiina Pohjonen, toimitusjohtaja Työterveys Helsinki

Movendos Health Platform lukuina

0 +
Pidettyä etävastaanottoa
0 +
Lähetettyä viestiä
0 +
Tehtyä ajanvarausta
0 +
Vastattua terveyskyselyä

Sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu

Tulevaisuudessa terveyttä ja hyvinvointia johdetaan yhä enemmän tiedolla. Movendos mSurvey on tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkimustahojen kanssa kehitetty sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu.

Tarvelähtöinen sähköinen terveydenhuollon ajanvaraus­järjestelmä

Movendos mBooking on oire- ja tarvepohjainen ajanvarausjärjestelmä, joka ohjaa asiakkaan sopivalle asiantuntijalle ja oikeaan toimipisteeseen. Sujuva ajanvaraus antaa asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen ja säästää terveydenhuollon ammattilaisten resursseja.

Tietoturvallinen ratkaisu videovastaanottoon sekä viestintään

Movendos mClinic on tietoturvallinen etävastaanotto ja kommunikaatiokanava kaikkeen terveydenhuollon viestintään, brändättynä osaksi kokonaispalvelua. Movendos mClinic tukee sekä päivystystyyppistä toimintaa että kiireetöntä viestintää hoitoprosessiin liittyen. Viestintä voi tapahtua video- tai chat-yhteyden kautta kulloisenkin tarpeen mukaan.

Digitaalinen etäkuntoutus- ja etävalmennus­ympäristö

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan ja soveltuu erityisen hyvin aloille, joissa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja ja tietoturva on tärkeässä roolissa, kuten esimerkiksi terapia, kuntoutus, työnohjaus tai coaching.

Tietoturvallinen työterveysyhteistyön kokonaisratkaisu

Movendos mShare on joustava yhteistyöportaali palveluntarjoajan ja asiakkaan väliseen tiedon jakamiseen ja yhteydenpitoon erityisesti työterveysyhteistyössä.

Movendos Health Platform -ratkaisuun luottavat