Todenna, tiedä ja toimi

Markkinoiden kattavin terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu

Movendos mSurvey on digitaalinen kysely- ja kartoitusratkaisu terveydenhuoltoalan ja kuntoutustahojen tarpeisiin. mSurvey-kartoituksia voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin joko erillispalveluna tai integroituna muihin järjestelmiin. mSurveyn avulla voidaan toteuttaa myös terveystarkastuksiin liittyvät esikyselyt, seulat ja työolosuhdeselvitykset.

 

"Sähköiset kyselyt ovat selkeästi virtaviivaistaneet meidän terveyskartoitusprosesseja. Tällaisilla sähköisillä kartoituksilla pystytään tekemään terveystarkastus aiempaa kustannustehokkaammin ja tasalaatuisemmin, ja pystymme tekemään kohdennettuja tarkastuksia. Saamme myös loppuasiakkaasta ja työntekijästä riippumatta vastaukset kattavasti samoihin asioihin, mikä auttaa terveystarkastusten ja työpaikkaselvitysten yhteenvetojen laatimista työnantajille."

- Mervi Viljamaa, johtava työterveyslääkäri, Pihlajalinna Oyj

Monipuoliset käyttökohteet

Asiakkaiden profilointi ja tarvelähtöinen pal­ve­lu­pol­ku­ohjaus - paremmalla kohdentamisella vaikuttavampaa toimintaa​

Alku- ja loppukartoitukset vaikuttavuuden arvioimiseksi ja todentamiseksi​

Yksittäiset kartoitukset eri tarpeisiin yksilöille, ryhmille ja suuremmille joukoille​

Räätälöitävä sisältö tarjoaa laajat soveltamis­mah­dol­li­suudet - kevyemmistä fiilismittareista kattaviin koko­nai­suuksiin

Ominaisuudet

Kattava ja laadukas sisältö

Terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehitetty ja jatkuvasti laajeneva palvelu.

Räätälöitävyys

Kyselyosiot valittavissa kyselykohtaisesti ja mahdollisuus tilata räätälöityjä sisältöjä - kielivaihtoehtoina suomi, englanti ja ruotsi.

Helppo toteuttaa

Yksilöllisten kutsujen helppo lähettäminen tai yhteisen kyselylinkin jakelu muita kanavia pitkin.

Laadukas raportointi

Automaattiset ja selkeät yksilö- ja ryhmäraportit sekä riskimittarit visuaalisessa muodossa - kaikki data yhdessä paikassa ja myös raakadata saatavilla jatkoanalysointia varten.

Sujuva osa kokonaispalvelua

Liitettävissä muihin palveluprosesseihin - toteutus palveluntarjoajan logolla ja ilmeellä.

Vastaaminen sujuvaa

Vastaaminen helppoa myös mobiililaitteissa - nostaa vastausprosenttia. Automaattinen raportti vastaajalle heti vastaamisen jälkeen.

Tietosuojattu pilvipalvelu

Salattu yhteys ja uudet päivitykset aina automaattisesti saatavilla.

Reilu hinnoittelu

Porrastettu vuosilisenssi ja vastaajamääriin pohjautuva hinnoittelu.