Movendos osaksi Oiva Health-ryhmää

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendoksen omistus vaihtuu kun Oiva Health yhdessä Main Capital pääomasijoitusyhtiön kanssa ostaa enemmistöosuuden yrityksestä.

Olemme innoissamme voidessamme yhdistää voimamme Oiva Healthin kanssa ja voimme yhdessä luoda merkittävää arvoa molemmille yrityksille sekä asiakkaillemme. Yritysten välillä on erittäin vahvat synergiat sekä tuotteiden, osaamisen että asiakaskunnan osalta. Yhteistyössä voimme tarjota entistä monipuolisemman digitaalisen asiointialustan ja tukea asiakkaitamme digitalisaatiossa.

Yhdistyminen luo ristiinmyyntimahdollisuuksia molempien yritysten asiakaskuntien välille sekä vahvemman toimijan erityisesti julkisissa hankintaprosesseissa, joissa yritykset jo tekevät yhteistyötä. Yhdessä voimme tarjota uusille hyvinvointialueille edistyneen digitaalisen potilasportaalin ohjaamaan terveydenhuoltopalveluja verkossa.

Työterveyshuolto ja yksityinen terveydenhuolto tulevat edelleen olemaan yrityksen tärkeä painopistealue ja kehitämme jatkossakin sähköisen asioinnin ratkaisuamme vastaamaan tämän asiakaskunnan tarpeisiin.

Oiva Health, entinen VideoVisit, on kotimainen Pohjoismaiden johtava virtuaalisen terveydenhuollon tarjoaja, joka tarjoaa kattavan digitaalisen alustan integroiduille terveys- ja hoitopalveluille perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon, sairaalaterveydenhuollon ja pitkäaikaishoidon digitalisoimiseksi. Yritys on perustettu vuonna 2010. Oiva Health työllistää 60 asiantuntijaa sekä Suomessa että Tanskassa ja palvelee virtuaalisen terveydenhuollon alustallaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kuten Länsi-Uusimaan hyvinvointialuetta ja Viborgin kuntaa.

Main Capital Partners on johtava ohjelmistosektorin sijoittaja Benelux-, DACH- ja Pohjoismaissa. Mainilla on 20 vuoden kokemus ohjelmistoyritysten tukemisesta niiden kasvustrategioissa ja Main tekee tiivisti yhteistyötä portfolioyritystensä johtoryhmien kanssa strategisena kumppanina kestävän kasvun toteuttamiseksi ja erinomaisten ohjelmistoryhmien rakentamiseksi. Mainilla on 60 työntekijää ja toimistot Haagissa, Tukholmassa, Düsseldorfissa, Antwerpenissä ja tytäryhtiö Bostonissa. Mainilla on hallinnoitavia varoja yli 2,2 miljardia euroa ja tällä hetkellä portfoliossa yli 40 ohjelmistoryhmää. Nämä yritykset ovat luoneet työpaikkoja noin 9 000 työntekijälle.

Lue virallinen yhteinen tiedotteemme tästä

Lisää uutisia