Uusi vireys elämässä toi terveyttä ja toimintakykyä

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Valtion viranhaltijana toimiva Pekka Äijälä työskentelee päällikköasemassa johtotehtävissä. Reilu vuosi sitten Pekka koki kovaa työuupumusta, joka johtui työstressin ja henkilökohtaisen elämän terveyshuolien yhteisvaikutuksesta. Tämä näkyi esimerkiksi univaikeuksina, väsymyksenä, ärtymyksenä ja kiinnostuksen puutteena. Huoli omien voimien loppumisesta oli kova, ja yhdessä vaiheessa vierähti tovi myös sairaslomalla.

Loppuvuodesta 2021 Pekan motivaatio tilanteen ratkaisemiseksi oli vahva, ja samaan aikaan hänelle tarjoutui työnantajan toimesta mahdollisuus Movendoksen arvo- ja ratkaisukeskeiseen Unik Health Coaching-valmennukseen.

Olin vaipumassa syvemmälle monttuun ja sohvan nurkkaan. Pitkittyneen uupumuksen jälkeen minussa syttyi kuitenkin selkeä motivaatio, jonka tavoitteena olisi päästä terveenä eläkkeelle. Olin saanut omaa terveyspuolta jo hiukan paremmalle tolalle, ja etenkin oman vireystilan parantaminen muodostui itselle tärkeäksi asiaksi. Koin kuitenkin oman motivaation rinnalla tarvitsevani tukea siihen, että pääsin jostakin liikkeelle. Olin hiukan skeptinen ennen valmennusta, mutta valmennus ylitti odotukseni, Pekka kuvailee päätöstään lähteä valmennukseen mukaan.

Lue koko haastattelu valmennussivustoltamme täältä.

 

Lisää uutisia