Uusi blogi, uudet kujeet

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Tervetuloa uuden www-sivustomme blogin pariin! Tänne kirjoitamme näkökulmia hyvinvoinnin ja elämänlaadun tukemiseen liittyen, konkreettisella otteella. Kutsumme kirjoittajiksi myös asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat lupautuneet kertomaan blogissamme valmennuskokemuksistaan. Näin pyrimme jakamaan tietoa uusista hyvistä toimintamalleista eri alan ammattilaisten välillä sekä suoraan työhyvinvoinnin parissa toimiville tahoille. Blogista löytyy myös muutamia aiemmilla www-sivuilla julkaistuja uutisia.

Movendos-valmennusta tarjoavat asiakkaamme toimivat hyvin erilaisilla sektoreilla. Ammattilaiset vaihtelevat hyvinvointivalmentajasta fysioterapeuttiin, terveydenhoitajista psykologeihin ja nuoriso-ohjaajiin. Kuka tahansa ohjaustyötä tekevä ammattilainen voi käyttää etävalmennustyökaluamme asiakkaan tukemiseen tapaamisten välissä.

Me uskomme, että maailmaa voi muuttaa ihminen ja askel kerrallaan. Pienikin päivittäinen muutos saa aikaan suuria, kun sille antaa pitkäjänteistä ammattilaisen taustatukea – ja aikaa.

Mukavia hetkiä blogimme parissa. Tervetuloa seuraajaksi!

Toivottaa Movendos-tiimi!

 

 

Lisää uutisia