Työterveys Helsingin uusi asiakasportaali toteutetaan Movendos Health Platform-ratkaisulla

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Työterveys Helsinki ottaa huhtikuussa käyttöön sähköisen asioinnin asiakasportaalin, jonka kautta ajanvaraukseen, hoidontarpeen arviointiin ja viestintään liittyvät sähköiset palvelut ovat helposti asiakkaan ulottuvilla. Asiakasportaali toteutetaan Movendos Health Platform-ratkaisulla.

Ensimmäisessä vaiheessa yhteistyö kattaa ajanvarauksen ja hoitochat-viestinnän. Sujuva ajanvaraus mahdollistaa varauksen tiettyyn vaivaan ja tilanteeseen sopivalle ammattilaiselle oikean pituisella vastaanottoajalla. Ajanvarauspalveluun toteutetaan Työterveys Helsingin määrittelemät palvelupolut ja visuaalinen ilme. Hoitochat puolestaan mahdollistaa paikasta riippumattoman nopean palvelukanavan asiakkaille sekä uusia työn tekemisen tapoja ammattilaisille. Movendos Health Platform on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään, joten käyttäjä- ja asiakastunnusten hallinta ei vaadi ylimääräistä manuaalista työtä.

Movendos ja Työterveys Helsinki tekevät myös kehitysyhteistyötä hoidontarpeen arviointiprosessissa: hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin jälkeen asiakas saa ajanvarausluvan, jolla hän voi tehdä sähköisen ajanvarauksen lääkärille. Hoidon tarpeen arvioinnin voi tehdä myös hoitochatissa, jossa chatbot kartoittaa asiakkaan perustiedot ja oireet ennen hoitajan liittymistä keskusteluun.

Kun työterveyden asiakas löytää ja tavoittaa tarvitsemansa palvelun vaivatta, ja työterveyden ammattilaisen työprosessi sujuu helposti, voivat molemmat osapuolet keskittyä tärkeimpään eli työterveysasiakkaan terveyden ja työkyvyn tukemiseen ja ylläpitämiseen.

Movendos Health Platform sisältää kattavat toiminnallisuudet asiakaslähtöisten digitaalisten terveyspalvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, etävastaanottoon, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas ratkaisu on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. 

Lisää uutisia