Työterveys Aalto ja Työterveys Laine valitsivat Movendos Health Platformin sujuvoittamaan asiakkaittensa hoitoonpääsyä

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
Työterveys Laine ja Työterveys Aalto ovat alkuvuoden yhtiöittämisen jälkeen toimineet kahtena erillisenä yhtiönä. Työterveys Aalto Oy palvelee julkisen sektorin työterveysasiakkaita Jyväskylän seudulla. Työterveys Laine Oy puolestaan tuottaa palveluja Jyväskylän alueen lisäksi myös koko Suomen alueella yhteistyössä muiden työterveystoimijoiden kanssa.
Työterveys Laine ja Työterveys Aalto ottivat tammikuussa 2019 käyttöön oire- ja tarvepohjaisen Movendos mBooking-ajanvarauksen.  Helppokäyttöisen ja selkeän ajanvarauspalvelun avulla työterveyden asiakas löytää oikeat palvelut helposti yhdestä paikasta.
Palvelun ulkoasu ja ajanvarauspolut räätälöidään aina tarpeiden mukaan. Toteutuksessa huomioidaan esimerkiksi halutut palvelupolut, työterveyssopimuksen sisällöt ja visuaalinen ilme. Ajanvaraus on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään. Sujuva ajanvaraus mahdollistaa varauksen tiettyyn vaivaan ja tilanteeseen sopivalle ammattilaiselle oikeanpituisella vastaanottoajalla.
Kun työterveyden asiakas löytää ja tavoittaa tarvitsemansa palvelun vaivatta, ja työterveyden ammattilaisen työprosessi sujuu helposti, voivat molemmat osapuolet keskittyä tärkeimpään eli työterveysasiakkaan terveyden tukemiseen ja ylläpitämiseen.

Movendos mBooking on osa Movendos Health Platform-kokonaisratkaisua,  joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. 

Movendos Health Platform-alustaan kuuluvat Movendos mSurvey-kartoituspalvelu, Movendos mBooking-ajanvaraus sekä Movendos mClinic-etävastaanotto.

Lisää uutisia