Työplus valitsi Movendos Health Platformin sujuvoittamaan asiakkaittensa hoitoonpääsyä

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

Työplus-konserni tuottaa ja kehittää työelämälle terveydenhuollon palveluja, ylläpitää työterveyspalvelutoimintaa sekä harjoittaa alan koulutus- ja konsultaatiotoimintaa. Työplus palvelee Kokkolan, Pietarsaaren ja Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella kaikkineen 1 600 yritystä, 1 000 yrittäjää ja maanviljelijää sekä 27 000 henkilöasiakasta kaikilta toimialoilta.

Työplus on ottanut käyttöön oire- ja tarvepohjaisen Movendos mBooking-verkkoajanvarauksen.  Helppokäyttöisen ja selkeän ajanvarauspalvelun avulla työterveyden, asiakas löytää oikeat palvelut helposti yhdestä paikasta. Palvelun ulkoasu ja ajanvarauspolut on räätälöity tarpeen mukaan. Toteutuksessa on huomioitu esimerkiksi halutut palvelupolut, työterveyssopimuksen sisällöt ja visuaalinen ilme.

Sujuva ajanvaraus mahdollistaa varauksen tiettyyn vaivaan ja tilanteeseen sopivalle ammattilaiselle oikeanpituisella vastaanottoajalla. Ajanvaraus on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään.

Uuden verkkoajanvarauksen kautta asiakas löytää tarvitsemansa palvelun vaivatta ja työterveyden ammattilaisen työprosessi sujuu helposti. Näin molemmat osapuolet voivat keskittyä tärkeimpään eli asiakkaan terveyden tukemiseen ja ylläpitämiseen.

– Yhteistyö Movendoksen kanssa on ollut todella sujuvaa.  Työplussan toiveet ja tarpeet on huomioitu erinomaisesti ja kaikkiin ongelmiin on vastattu nopeasti.  Voimme lämpimästi suositella Movendoksen palveluja, sanoo Työplussan palvelujohtaja Heidi Rintala.

Movendos mBooking on osa Movendos Health Platform-kokonaisratkaisua,  joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan.

Movendos Health Platform-alustaan kuuluvat Movendos mSurvey-kartoituspalvelu, Movendos mBooking-ajanvaraus sekä Movendos mClinic-etävastaanotto.

 

Lisää uutisia