SW Architect / Senior Architect

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
Etsimme tiimiimme kokenutta ohjelmistoarkkitehtia vauhdittamaan kasvuamme. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan terveydenhoidon etäpalveluiden sekä sähköisen asioinnin kehittämiseen osana monialaista rentoa tiimiämme.

Vastuualueesiisi kuuluvat teknologiaratkaisujen tunnistaminen, ohjelmisto- sekä palveluarkkitehtuurimme kehittäminen ja tuotteidemme hands-on -kehittäminen uusilla ominaisuuksilla. Monipuolinen toimenkuvasi muotoutuu ja kehittyy oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Käytämme tuotteissamme seuraavia teknologioita, joista monista Sinulla tulisi olla syvällistä osaamista: AWS, Java Spring, Node, MySQL, PostgeSQL, Javascript, , React/Redux, Backbone/Marionette, PHP, HTML5, CSS, SCSS, LESS, Bootstrap, grunt, webpack, REST, Git.

Tehtävän hoito vaatii eri teknologioiden hyvää ymmärtämistä sekä hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus seuraavista asioista: DevOps, Data analytics, kaupallisen SAAS palvelun operointi, micro service architectures, Linux-ylläpito, Android & iOS sovelluskehitys, PowerBI.

Integraatiot potilastietojärjestelmiin ovat meille tärkeitä, joten kokemus tältä alalta on plussaa. Plussaa on myös kokemus projektien vetämisestä ja halu toimia myös suorassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi eduksi katsomme myös hyvän suomen kielen taidon.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa SW-tiimimme vetäjä Hannu Mikkola hannu.mikkola@movendos.com

Movendos on tamperelainen 2012 perustettu etäterveydenhuollon ICT-ratkaisuihin keskittynyt yritys. Movendos Health Platform –tuotteemme sisältää etävastaanoton, terveyskartoitukset, terveysvalmennuksen ja ajanvaraukset. Tuotettamme käyttää jo yli 100 terveydenhuollon ja kuntoutuksen palveluntarjoajaa Suomessa ja jatkossa myös kansainvälisesti. Yrityksemme toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa.

Lisää uutisia