Sami Koskimäki aloittaa ohjelmistokehittäjänä Movendoksella

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Sami Koskimäki aloittaa elokuussa ohjelmistokehittäjänä Movendoksella. Hänellä on kaikkineen 14 vuoden tausta koodailusta ja softakehityksestä teollisuuden erilaisille yrityksille. Joitain vuosia sitten Sami halusi hakea enemmän merkityksellisyyttä omaan työhön, ja neljä vuotta sitten hän valmistui lastentarhanopettajaksi. Opiskeluaikanakin Sami piti yllä koodaustaitoja, koska ajatuksissa kyti mahdollisuus, että koodaustyöhön voisi hyvinkin palata hyvin paikan tullessa vastaan. 

Vaikka koodaaminen itsessään on mielenkiintoista ja kivaa, niin mukana pitää olla muutakin. Koodaustyön motivaatiota kasvattaa työn merkityksellisyys ja se, että työtä tehdään ihmisiä varten ja heidän avukseen. Myös työn joustavuus on positiivinen asia lapsiperhearjen rinnalla, Sami kertoo. 

Sami odottaa kovasti pääsevänsä hyödyntämään omaa kertynyttä asiantuntemusta ja oppimaan uutta muiden asiantuntijoiden kanssa terveysalalla. Tärkeää on päästä näkemään asiakkaiden konkreettinen hyötyminen Movendoksen ratkaisuista.

On kiinnostavaa pohtia myös, miten varhaiskasvatuksen puolella omaksuttuja asioita voi hyödyntää ohjelmistokehityksessä  ja työyhteisössä. Kaikkihan lähtee yhteisöstä ja molemminpuolisesta kunnioituksesta, kun tiiminä tehdään yhdessä töitä yhteisen asian eteen, Sami pohtii.

Samin arki sujuu 2- ja 5-vuotiaiden lasten rytmissä, ja alkuun Sami keskittyykin vielä vanhempainvapaaseen. Varsinaiset Movendos-työt alkavat elokuussa 2021.

Lämpimästi tervetuloa koko Movendos-tiimin puolesta!

Lisää uutisia