Perttu Piirto aloitti ohjelmistosuunnittelijana Movendoksella

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

Perttu Piirto on aloittanut Senior Software Developerin tehtävissä Movendoksella.  Pertulla on pitkä tausta erilaisista kehitystehtävistä. Pitkäaikaisen IT-alan kokemuksen lisäksi hän on toiminut vuosia myös terveysalan tehtävissä esimerkiksi kehittämässä laboratorio-ohjelmistoja sekä julkisen terveydenhuollon ohjelmistoja. Kaikkineen laaja-alaisesta taustasta ja näkökulmasta on iso hyöty nuoressa ja kehittyvässä kasvuyrityksessä.

– Olen seurannut Movendoksen vaiheita matkan varrella. Nyt eteeni tuli mahdollisuus päästä mukaan kasvuvaiheessa olevaan entiseen start-upiin, jossa pääsee tekemään laajemmalla skaalalla erilaisia tehtäviä. Terveyspuolen ohjelmistojen kehittäminen on kiinnostavaa ja motivoivaa, koska kehittämisen tulokset ovat oikeasti hyödyksi ihmisille, Perttu kertoo.

Pertulla on erityinen näkökulma käyttäjälähtöisessä kehittämisessä, ja hän on toiminut aiemmin myös käyttöliittymäpuolella. Erilaiset loppukäyttäjien tarpeet ja niiden huomioiminen kehittämistyössä ovat tärkeä osa prosessia, kun kehitettään uusia sähköisen asioinnin palveluja.

Tällä hetkellä Perttu Piirto asuu perheineen Tampereella. Puutarha- ja remonttiharrastuksen rinnalla myös luova ja taiteellinen puoli on tärkeä osa elämää, sillä Perttu on harrastanut musiikin tekemistä vielä pidempään kuin It-alan hommia.

Lämpimästi tervetuloa tiimiin!

Lisää uutisia