Oire- ja tarvepohjainen ajanvaraus Kainuunmeren työterveyteen

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Kainuunmeren työterveys otti tammikuussa käyttöön oire- ja tarvepohjaisen ajanvarauksen, joka mahdollistaa asiakkaan helpon ohjautumisen sopivalle asiantuntijalle oikeaan toimipisteeseen ja oikeanmittaisella vastaanottoajalla. Sujuva ajanvaraus  antaa asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen ja säästää ammattilaisten resursseja. Ajanvaraus on toteutettu Movendos Health Platform-ratkaisulla, joka on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään.

– Nettiajanvarauksen ansiosta olemme saavutettavissa 24 / 7, Kainuunmeren työterveyden toimitusjohtaja Eija Alatalo kuvaa yhtä näkökulmaa ajanvarauksen hyödyistä.

Kainuunmeren työterveyden asiakkaita ovat Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän lisäksi alueen kunnat ja kaupungit. Lisäksi Kainuunmeren työterveys tuottaa työterveyspalvelut alueen yrittäjille ja työnantajille.

Lisää tietoa sivulta https://kmtt.fi/     

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisua, joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. 

 

 

Lisää uutisia