Movendos, Pihlajalinna ja Metropolia kehittävät yksilöllisiä kartoituspalveluja suun terveydenhuoltoon – Ajantasainen tieto säästää aikaa ja parantaa asiakaskokemusta

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendos kehittää Pihlajalinnan ja Metropolian kanssa uusia ratkaisuja, joilla hammaslääkäri tai suuhygienisti saa jo ennen vastaanottokäyntiä tarvittavat tiedot asiakkaasta. Tämä mahdollistaa aiempaa paremman kuvan potilaan tilanteesta, suunhoitotottumuksista ja toiveista hoitoon liittyen.

Käytännössä asiakas täyttää puhelimellaan helppokäyttöisen esitietokartoituksen, minkä jälkeen lääkäri tai suuhygienisti näkee selkeänä yhteenvetona tiedot suun terveydestä, hampaiden omahoidosta ja potilaan mahdollisesta hammaslääkäripelosta. Tietojen avulla säästetään aikaa, yksilöllistetään hoitoa ja parannetaan asiakaskokemusta.

Kehityshanketta vetää Pihlajalinnan Hammasklinikat. Kehitystyössä on keskeisessä roolissa myös ryhmä opiskelijoita ja opettajia Metropolian suun terveydenhuollon tutkinto-ohjelmasta.

Suun terveyden kartoitussisältö on luotu osaksi Movendos mSurvey-palvelua, jossa on ennestään maan kattavin kartoitussisältö terveysseuloihin, työolosuhdekartoituksiin ja hyvinvointiin liittyen.

***

Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja.

Metropolia Ammattikorkeakoulun Suun terveydenhuollon tutkinto-ohjelma kouluttaa suun terveydenhuollon ammattilaisia suuhygienistejä.

Movendos on kotimainen yksilön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä valmennus- ja teknologiayhtiö, jonka juuret ovat terveyskäyttäytymisen tutkimuksessa. 

Lisää uutisia