Movendos Oy:n hallitus sai lisävahvistusta

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendoksen hallituksen kokoonpano kasvoi kahdella uudella jäsenellä. Uusina hallituksen jäseninä aloittivat Riitta Sedig ja Petteri Venola.

Riitta Sedig omaa runsaan kahdenkymmenen vuoden kokemuksen  juridisena neuvonantajana ja liiketoiminnan vetäjänä sekä asianajotoimistossa että konsulttipuolella. Hän on avustanut kotimaisia ja globaaleja asiakkaita start-upeista aina pörssilistattuihin yrityksiin hoitaen lähinnä transaktioihin, HR-juridiikkaan, tietosuojaan ja yleiseen liikejuridiikkaan liittyviä tehtäviä.

Petteri Venolalla puolestaan on pitkä käytännön kokemus it-yhtiöiden toiminnasta ja johtamisesta. Hän on yksi Gofore Oyj:n perustajajäsenistä ja toimi yhtiön talousjohtajana vuodesta 2010 vuoteen 2020 saakka. Tätä ennen hän toimi Goforen toimitusjohtajana.

On todella hienoa saada Riitta ja Petteri mukaan Movendoksen hallitukseen. Molemmat tuovat yhtiön vahvaan kasvuvaiheeseen sopivaa ja tarvittavaa osaamista ja näkemystä, toteaa hallituksen puheenjohtajana jatkava Petteri Paakkunainen.

Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat Hannu Nieminen, Hannu Mikkola sekä Arto Leppisaari.

Lisää uutisia