Movendos mukana toteuttamassa koronarokotusten nettiajanvarausta Porin kaupungille

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendos on ollut mukana toteuttamassa helppokäyttöistä koronarokotusten nettiajanvarausta Porin kaupungille. Porin perusturvaan saatavien rokotteiden määrät ovat kasvaneet merkittävästi, ja samalla myös ajanvaraukseen on saatu uudistus. Jatkossa Porin perusturvan alueen asukkaille lähetetään tekstiviesti, kun ajan omaan koronarokotukseen voi varata.

Uusi ajanvarausjärjestelmä tunnistaa kulloinkin rokotusvuorossa olevan ryhmän ja lähettää automaattisesti ennakkoilmoituksen, jossa kerrotaan henkilön olevan ajanvarausvuorossa. Seuraavassa viestissä vastaanottaja saa ohjeet ja internetosoitteen, jossa ajanvaraus tehdään selkeää Movendoksen toteuttamaa ajanvarauspolkua pitkin.

Ajanvarauslupa on henkilökohtainen. Tekstiviestin voi vastaanottaa sekä älypuhelimeen että perinteiseen matkapuhelimeen, ja järjestelmä lähettää myös muistutusviestin varatusta ajasta. Samassa järjestelmässä voi myös helposti perua jo varatun ajan.

Uudistunut koronarokotusten ajanvarausta nopeuttava ja selkeyttävä palvelu on toteutettu yhteistyössä Porin kaupungin, Movendoksen, Vitecin ja Festumin kanssa. Toteutuksessa on hyödynnetty myös prosessin tehokkuutta parantavaa ohjelmistorobotiikkaa.

Lue Satakunnan Kansan uutinen aiheesta täältä.

 

Lisää uutisia