Movendos kirmaa vauhdikkaan vuoden jälkeen kohti kesälomia ja tulevaa syksyä

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Näin kesälomien kynnyksellä on sopiva hetki pysähtyä ottamaan lyhyt katsaus Movendoksen toimintaan kuluneen vuoden osalta.

Mennyt kevät 2021 ja kulunut vuosi on ollut monellakin mittarilla tarkasteltuna yrityksemme historian  menestyksekkäin tähän mennessä. Teknologiapuolella koronavuosi on kiihdyttänyt terveydenhuoltoalan etäratkaisujen tarpeita entisestään ja siten vauhdittanut myös Movendos Health Platform -ratkaisun myyntiä. Jo yli sata terveysalan palveluntarjoajaa hyödyntää alustaamme tarjotessaan omille asiakkailleen sähköisen asioinnin palveluita. Movendos Health Platform on myös täydentynyt uusilla toiminnoilla, joista uusin on työterveysyhteistyössä tapahtuvaan tietojen jakamiseen ja yhteydenpitoon suunniteltu mShare-palvelumoduuli. Ja lisää on tulossa.

Uusien asiakkuuksien ja palveluiden myötä myös henkilöstön tarve on lisääntynyt, ja olemmekin kevään aikana rekrytoineet tuotekehitystiimiimme kuusi uutta ohjelmistokehittäjää. Kesäkuun alusta avasimme myös uuden toimiston Kuopioon.

Myös valmennuspuolella on pitänyt pienen koronanotkahduksen jälkeen taas kiirettä. Vuoden 2020 keväällä epidemian puhkeaminen järisytti yritysten arkea toden teolla, minkä johdosta uusien projektien käynnistämisiä lykättiin. Tämä heijastui luonnollisesti myös meidän valmennustoimintaamme. Ennen koronaa liikkeelle lähteneet valmennukset pyörivät etätapaamisiin pohjautuen normaaliin tapaan, mutta uusia valmennuksia käynnistyi ymmärrettävästi aiempaa vähemmän.  Tuolloin olimme kaikki uuden tuntemattoman edessä, ja uudelleen organisoituminen vaati myös HR-päättäjiltä paljon aikaa ja voimavaroja.

Viime vuoden alkusyksy käynnistyi tästä johtuen normaalia rauhallisemmissa merkeissä, mutta loppusyksyä kohden tilanne alkoi palautua ennalleen. Syksy enteili kiireistä kevättä, ja sellainen keväästä sitten muodostuikin. Keväällä valmennuksiimme osallistui ennätysmäärä ihmisiä,  minkä johdosta rekrytoimme joukkoomme myös uusia valmentajia.

Toiminnan kasvua on lopulta siis tapahtunut molemmilla rintamilla, mikä on luonnollisesti heijastunut positiivisesti yhtiön talouteen. Talous onkin tällä hetkellä mukavalla kasvukäyrällä. Taloudellinen kasvu on kuitenkin lopulta vain seurausta hyvin tehdystä työstä asiakkaiden hyväksi, ja sen aiomme pitää ohjenuoranamme tästä eteenpäinkin. Tavoitteenamme on lisätä ihmisten terveyttä ja auttaa heitä pääsemään helposti ja oikea-aikaisesti oikean palvelun äärelle.

Kiitos siis kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme luottamuksesta. Kuten sanotaan, luottamusta ei anneta vaan se ansaitaan, joten ansainta jatkukoon.

Virkistävää ja rentouttavaa kesää!

Petteri Paakkunainen, Movendos Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Lisää uutisia