Movendos keskittyy kasvavaan sote-alan etäasiointiin – valmennustoiminta päättyy

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendos keskittyy jatkossa sote-alan etäasioinnin ratkaisuihin – Unik Health Coaching -valmennustoiminta päättyy

Movendos on ollut viime vuodet poikkeuksellisen laaja-alaisesti yksilön terveyteen, työkykyyn ja hyvinvointiin liittyviä palveluja ja teknologiaratkaisuja tarjoava yritys. 

Loppuvuodesta kymmenen vuotta täyttävä Movendos on kehittänyt sujuvia etäasiointiratkaisuja terveydenhuollon, kuntoutuksen ja kolmannen sektorin ammattilaisille, kasvaen merkittäväksi toimijaksi etäasioinnin saralla.

Viimeiset kuusi vuotta Movendos on tämän rinnalla omana palvelunaan toteuttanut myös yksilöllistä arvo- ja ratkaisukeskeistä Unik Health Coaching -valmennusta, jolla on todennetusti pystytty tukemaan yritysten työntekijöiden työkykyä.

Valmennuksen tulokset työkykyyn, terveyteen ja hyvinvointiin ovat olleet vaikuttavia. Työnantajat ja valmennettavana olleet yli 2000 työntekijää ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja sitoutuneita palveluun. 

Movendos Oy:n hallitus on linjannut uuden liiketoiminnan strategian, joka keskittää jatkossa yrityksen fokuksen kasvavaan sote-alan teknologiakehitykseen ja mahdollistaa nopeamman kasvun.

Tämän johdosta Movendos luopuu Unik Health Coaching -valmennusliiketoiminnasta 1.1.2023 alkaen.

Lisää uutisia