Movendos ja FAF aloittavat koulutusyhteistyön

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendos ja FAF (Fitness Academy of Finland) ovat aloittaneet yhteistyön, josta uutisoi myös uusin K&F(Kuntosali ja Fitness)-lehti.

FAF:n Personal Trainer-koulutuksissa käytetään Movendos-etävalmennustyökalua osana näyttötyötä. Samalla näyttötyön ohjaajalle annetaan pääsy valmennuksen etenemisen seurantaan, mikä syventää jo ennestään laadukasta koulutusta. Valmistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa työkalun käyttöä omassa asiakastyössään näyttötyön jälkeen.

-Etävalmennustyökalu tuo lisäarvoa FAF:n PT-koulutukseen ja auttaa kokonaisvaltaisen valmennuksen toteutuksessa, Eero Simojoki FAF:lta toteaa.

Elämäntapamuutokseen sitoutuminen tapahtuu parhaiten pienin askelin ja valmentajan tukemana. Movendos on kehittänyt ratkaisuksi valmennusmallin, jossa tuki tuodaan etävalmennuksella myös asiakastapaamisten väliin. Etävalmennus toteutetaan selainpohjaisella Movendos mCoach -työkalulla, jonne valmentaja laatii asiakkaansa tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen sopivan valmennussisällön.

Personal trainerille Movendos-etävalmennustyökalu tuo monia hyötyjä. Asiakkaiden tiedot ja edistyminen ovat koottuna yhdessä paikassa sähköpostien ja muiden viestien sijasta. Valmentaja tietää heti tapaamisen tullessa, miten asiakas on edennyt. Valmennusta voi antaa myös valmennustiiminä, mikä auttaa lisäämään yhteistyötä valmennuksen eri osa-alueisiin perehtyneiden valmentajien välillä.  Mikä parasta, Movendos-valmennus mahdollistaa kokonaan uudenlaisten etävalmennusta sisältävien palvelutuotteiden luomisen. Näin esimerkiksi etäisyys ei ole esteenä hyvälle ja tuloksekkaalla valmennussuhteelle. Etävalmennusta voi tehdä myös tietoturvallisella sisäänrakennetulla videopuhelulla.

Lisätietoja: www.faf.fi

K&F (Kuntosali ja Fitness)-lehti kokonaisuudessaan löytyy tämän linkin takaa, ja artikkeli FAF:n ja Movendos Oy:n yhteistyöstä alla olevan kuvan lisäksi sivulta 25.

K&F juttu

Lisää uutisia