Movendos Health Platform Järviseudun ja Kallaveden Työterveyteen – helppo pääsy oikeisiin palveluihin oikeaan aikaan

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Järviseudun ja Kallaveden Työterveys on ottanut käyttöön sähköisen oire- ja tarvepohjaisen ajanvarauksen integroituna Acute-potilastietojärjestelmään.

Käytössä ovat myös terveys- ja työolosuhdekartoitukset sähköisten kartoitusten toteuttamiseen. Palvelut on toteutettu Movendos Health Platform-ratkaisulla.

Järviseudun ja Kallaveden Työterveys Oy:t palvelevat Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriä, Kuopion ja Varkauden kaupunkeja ja Siilinjärven kuntaa sekä alueen yrityksiä.

Sujuva asiakkaan tarpeesta lähtevä ja työterveyssopimukseen räätälöity ajanvaraus auttaa työterveysasiakasta löytämään oikeat palvelut nopeasti ja helposti. Kattavien kartoituspalvelujen ansiosta voidaan kerätä terveysriskeihin, hyvinvointiin ja työolosuhteisiin liittyvää tietoa, ja siten tarjota oikeaa tukea oikeille henkilöille ja työpisteille oikeaan aikaan.

Movendos mBooking on osa Movendos Health Platform-kokonaisratkaisua,  joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. 

Movendos Health Platform-alustaan kuuluvat Movendos mSurvey-kartoituspalvelu, Movendos mBooking-ajanvaraus sekä Movendos mClinic-etävastaanotto.

Lisää uutisia