Movendos Health Coaching on nyt Unik Health Coaching

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Valmennuksemme on tullut aiemmin tunnetuksi nimellä Movendos Health Coaching. Päätimme muuttaa valmennuksen nimeä lisätäksemme erottuvuutta ja yksilölliseen lähestymistapaan liittyvää painotusta suhteessa muihin erilaisten valmennuspalvelujen tarjoajiin. Uusi nimi, Unik Health Coaching, viittaa vahvasti yksilöllisyyteen, joka on valmennustemme tärkein kulmakivi, yhdessä arvo- ja ratkaisukeskeisen coaching-lähestymistavan kanssa.

Movendoksen yksilöllisten terveysvalmennusten kysyntä kasvaa kovaa vauhtia. Tällä hetkellä huolehdimme jo lukuisten tunnettujen suomalaisyritysten henkilöstön hyvinvoinnnista ja työkyvystä.

Valmennuksemme on tullut aiemmin tunnetuksi nimellä Movendos Health Coaching. Päätimme muuttaa valmennuksen nimeä lisätäksemme erottuvuutta ja yksilölliseen lähestymistapaan liittyvää painotusta suhteessa muihin erilaisten valmennuspalvelujen tarjoajiin.

Uusi nimi Unik Health Coaching viittaa vahvasti yksilöllisyyteen, joka on valmennustemme tärkein kulmakivi, yhdessä arvo- ja ratkaisukeskeisen coaching-lähestymistavan kanssa. Olemme koonneet kattavaa kokemukseen pohjautuvaa näyttöä siitä, että yksilöllinen lähestymistapamme on keskeinen tekijä vaikuttavuuden aikaan saamisessa. Myös yhä useampi yritysasiakkaamme luottaa tähän. Nimen lisäksi mikään muu ei muutu – hyväksi todettu toimiva valmennuskonsepti jatkuu entiseen tapaan.

Vahvistamalla valmennuspalveluiden oma identiteettiä Movendoksen kasvavassa tuoteperheessä, haluamme entisestään vauhdittaa valmennuspalveluiden kasvua.

Uusi valmennusivustomme löytyy täältä.

Lisää uutisia