Movendos finalistiksi eurooppalaisessa digitaalisten kasvuyritysten kilpailussa

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Eurooppalaisille digitaalialan kasvuyrityksille suunnatun EIT Digital Challenge-kilpailun finaaliin on valittu yrityksiä 16 maasta. Digital wellbeing-teemassa Movendos on ainoa finaaliin päässyt suomalainen yritys. Sarjan voittaja valitaan marraskuun 2016 lopussa Eindhovenissa. Palkintona on Euroopan johtavan innovaatioyhteisön, EIT Digitalin, tuki yrityksen kansainväliselle kasvulle.

EIT (European Institute of Innovation and Technology) Digital on Euroopan johtava digitaalista innovaatioita ja yrittäjyyttä edistävä organisaatio. Sen tavoite on edistää Euroopan talouskasvua ja eurooppalaisten parempaa elämänlaatua tuomalla markkinoille mullistavia digitaalisia innovaatioita sekä kouluttamalla yrittäjälahjakkuuksia ja tulevaisuuden innovaatiojohtajia.  EIT Digital yhdistää koulutuksen ja tutkimuksen sekä liiketoiminnan kehittäjät ja yrittäjät Euroopassa. Se myös investoi kiihdyttääkseen uusien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden käyttöönottoa markkinoilla.

Digital wellbeing-sarjassa kilpaileva Movendos Oy tarjoaa sähköisen valmennusalustan, jolla terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaiset voivat tarjota henkilökohtaiseksi räätälöityä kokonaisvaltaista valmennusta. Alustan ansiosta ammattilaiset voivat muodostaa pitkäaikaisen valmennussuhteen asiakkaidensa kanssa ja vähentää toimintansa kustannuksia.

”On todella hienoa olla mukana loppukilpailuun valittujen joukossa, koska tiedämme, että Digital Wellbeing-alan yritysten taso on kova Euroopassa. Päätimme osallistua kilpailuun, koska EIT Digital on tunnettu ja arvostettu toimija Euroopan kasvuyritysten parissa. Sekä liikevaihtomme että asiakasmäärämme ovat saavuttaneet Suomessa hyvän ja vakiintuneen tason, joten meidän on aika hakea kasvua ensin Euroopasta ja sitten laajemmalti maailmalta. Digital Challenge-kilpailu ja EIT Digitalin tuki vaikuttavat varmasti myönteisesti kasvutavoitteeseemme”, kertoo Movendos Oy:n toimitusjohtaja Arto Leppisaari.

”Olemme jälleen yllättyneitä loppukilpailuun valittujen yritysten korkeasta laadusta. Niiden tiimien keskimääräinen koko ja liikevaihto kertovat, että nämä yritykset ovat valmiita kasvamaan kansainvälisesti ja niillä on mahdollisuus kehittyä tuellamme maailmanluokan toimijoiksi”, kertoo EIT Digitalin kasvuyritystoiminnan (EIT Digital Accelerator) johtaja Dolf Wittkamper.

Lisätietoja EIT Digitalista: http://www.eitdigital.eu/

Seuraa EIT Digitalia Twitterissä: @EIT_Digital

Uutisointi Tekniikka ja talous-lehdessä:

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/eurooppalainen-kasvuyrityskisa-kaynnistyy-mukana-kaksi-suomalaista-yritysta-6588856

Lisää uutisia