Lappeenrannan Työterveyden etävastaanotto palvelee ammattilaisten ja asiakkaiden arkea

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
Lappeenrannan Työterveys on laajentanut digitaalisia asiointipalvelujaan sähköisistä kartoituksista kattavaan etävastaanottoon. Movendoksen sähköisten kartoitusten mSurvey-palvelu on ollut Lappeenrannan Työterveyden käytössä jo vuodesta 2016.

Lappeenrannan Työterveys on laajentanut digitaalisia asiointipalvelujaan sähköisistä kartoituksista kattavaan etävastaanottoon. Movendoksen sähköisten kartoitusten mSurvey-palvelu on ollut Lappeenrannan Työterveyden käytössä jo vuodesta 2016. Syksyllä 2020 käyttöönotettu mClinic puolestaan kattaa videovastaanoton, kiireellisen chat-viestinnän ja kiireettömän viestinnän esimerkiksi työntekijän omalle hoitotiimille. Palvelu on myös integroitu Dynamic Health -potilastietojärjestelmään.

Movendos Health Platform on kokonaisuus, josta palveluntarjoaja voi ottaa käyttöön kuhunkin digitaalisten palvelujen kehitysvaiheeseen sopivat ratkaisut.

– Digitaalisten palvelujen myötä olemme työterveytenä pystyneet päivittämään toimintatapojamme ja valmiuksiamme hoitaa potilaita etävastaanotolla. Työterveyden ammattilaiset ovat tykänneet käyttää digipalveluja, ja myös asiakkailta on tullut myönteistä palautetta. Digipalvelujen käyttö on ollut helppoa ja toiminnot selkeitä. Luonnollisesti osalla asiakkaista on oltava mahdollisuus hoitaa yhteiset asiat myös perinteisin keinoin. Kokonaisuutena digipalvelujen ja perinteisten palvelumallien yhdistelmä toimii hyvin, Lappeenrannan Työterveyden toimitusjohtaja Jussi Talka kertoo.

– Yhteistyö Movendoksen kanssa on sujunut hyvin, ja palvelu on ollut ystävällistä ja nopeaa. Tällä hetkellä hyvin tärkeää on, että pystymme tarvittaessa siirtämään ison osan fyysisestä vastaanotosta etäpuolelle, ja siten reagoimaan esimerkiksi Covid-19-pandemian aiheuttamiin tilanteisiin, Talka kuvaa.

Lappeenrannan Työterveys tarjoaa palvelujaan yritys- ja yksityisasiakkaille Etelä-Karjalan alueella. Lisätietoja on nähtävissä sivulla https://www.lprtyoterveys.fi/

Lisää uutisia