Jari Kurtti siirtyi Movendokselle kehittämään sähköisen asioinnin ratkaisuja

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Jari Kurtti aloitti teknisen projektipäällikön tehtävässä Movendoksella 1.9.2020. Hänellä on pitkä tausta erilaisista asiantuntijatehtävistä IT-alalta.

– Movendokselle päädyin LinkedIn-haun kautta. Terveysala kiinnosti todella paljon, mikä toi suuren mielenkiinnon avoimena ollutta tehtävää kohtaan. Teknisen projektipäällikön tehtävässä on kiinnostava aspekti kehittyvällä ja murroksessa olevalla terveysalalla. Lisäksi Movendos on arvopohjainen yritys, joka pyrkii edistämään terveyttä ja hyvinvointia eri rintamilla, mikä on lähellä sydäntäni. On myös hienoa hypätä mukaan pienempään kasvuyritykseen, jossa pääsee vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja kehittämään asioita nopeammin isojen korporaatioiden vastapainoksi, Jari kertoo.

Jarilla on IT-teknologiaspesialistin taustaa Nokialta peräti 16 vuoden ajalta. Matkan varrella Jari siirtyi yhä enemmän asiakasrajapintaan ratkaisemaan erilaisia tuotekehitystarpeita.

Muutama vuosi vierähti start up-maailmassa 2017 alkaen, kun Jari oli mukana Bizfit-yrityksessä, joka kehitti mobiilisovellusta, eräänlaista oman alansa ”Uberia” liiketoiminnan asiantuntijapalveluihin. Mukana oli esimerkiksi chat-palvelu ja videopuhelumahdollisuus.

– Vaikka tämä start up kuopattiin alkuvuodesta, niin matka nuoressa yrityksessä uuden liikeidean äärellä oli hyvä harjoitus. Ajanjakso toi uutta perspektiiviä omaan tekemiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja uusien ratkaisujen synnyttämiseen, mistä on varmasti hyötyä myös uudessa työtehtävässä, Jari tuumaa.

Jari kehitti Nokian jälkeen parisen vuotta myösi operaattoriasiakkaiden liiketoiminnan hallintaan liittyviä järjestelmiä Qvantel Oy:llä, mikä oli pitkälti tuotekehitys- ja testaustyötä.

Movendos-tiimi toivottaa uuden jäsenen lämpimästi tervetulleeksi!

 

 

 

Lisää uutisia