HIMSS Health 2.0 – Suomi raivaa latua digitaalisissa terveyspalveluissa

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Movendos oli kumppanina ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyssä kansainvälisessä HIMSS Health 2.0-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 11.-13.6.2019. Tapahtumassa oli mukana laaja kattaus yrityksiä ja puheenvuoroja terveysteknologiaan liittyen. Suomi-Paviljonki oli erinomainen paikka nostaa Suomen digitaalisten terveyspalvelujen ja -ratkaisujen osaamista kansainväliseen tietoisuuteen.

Käymissämme keskusteluissa vahvistui ajatus siitä, että olemme oikealla tiellä – ja että Suomessa ollaan hyvinkin reippaasti edelläkävijöitä terveyden digitaalisten ratkaisujen ja palvelujen kehittämisessä. Monissa maissa tietojärjestelmät ovat vieläkin sirpaleisempia, ja esimerkiksi etänä tehtävät palvelumallit yhä yllättävän harvinaisia.

Movendos erottui joukosta hyvällä tavalla sekä siiloratkaisujen sijaan kehitettävän kokonaisvaltaisen palvelualustan Movendos Health Platformin että preventiivisen yksilöllisen, vaikuttavan ja oikea-aikaisen terveysvalmennuksen näkökulmista.

Palvelujemme avulla terveydenhuollon loppuasiakas saa kaikki palvelut yhdestä portaalista erilaisten siiloratkaisujen sijaan (ajanvaraus, kyselyt, etävastaanotto, chat jne) ja terveydenhuollon ammattilainen saa arkea helpottavat tiedonhallinnan ja asiakastyön työvälineet käyttöönsä.

Tapahtuma järjestetään Suomessa myös toukokuussa 2020.

Lisätietoa tämän vuoden tapahtumasta löytyy täältä.