Helppo ajanvaraus parantaa asiakaskokemusta ja helpottaa ammattilaisen työtä

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

INTO Terveys Oy otti alkukesästä 2020 käyttöön Movendoksen sähköisen mBooking-ajanvarauspalvelun, joka vastasi hyvin esiin tulleisiin tarpeisiin.

– Vertailimme useampia vaihtoehtoja ajanvaraukseen ennen päätöstä. Asiakkaan näkökulmasta ajanvarauksen helppous ja selkeä ulkoasu ovat ensisijaisia toimintoja. Kahden kuukauden kokemuksella Movendoksen mBooking on parantanut asiakaskokemusta ja asiakaspalvelun sujuvuutta monin eri tavoin, Nina Saarikivi, fysioterapeutti OMT ja INTO Terveys Oy:n osakas taustoittaa.

Ajanvarauksessa voi edetä oireen ja tarpeen perusteella, mikä on erityisesti uusille asiakkaille tärkeää, kun ei ole vielä olemassa olevaa hoitosuhdetta tiettyyn ammattilaiseen. Palveluun kuuluu selkeä ajanvarauspolku, jolloin asiakas pääsee helposti oikean ammattilaisen vastaanotolle joko kasvokkain tai etänä. Varatussa ajassa asiakkaan käyttämä ajanvarauspolku näkyy myös ammattilaisten suuntaan.

– Meillä oli tarve saada tietoa myös siitä, mitä kautta ihmiset tulevat ajanvaraussivulle. Tiedossamme oli, että itse nettisivuilla oli paljon kävijöitä, mutta kaikista ei tullut asiakkaita. Seurantatägejä ajanvaraukseen suunnitellaan parhaillaan. Syksyn markkinointikampanjoiden seurannassa hyödymme ajanvarausdatan tarjoamista tiedoista, Nina kertoo.

Ammattilaisten työ on helpottunut paljon esimerkiksi etävastaanottovarauksissa. Kun asiakas on varannut ajan etävastaanotolle, mBooking-ajanvaraus lähettää asiakkaalle automaattisen ohjeistusviestin etävastaanotolle liittymiseen. Aiemmin ammattilainen lähetti ohjeistuksen erikseen.

Sähköisten palvelujen kehittäminen jatkuu

– Yhteistyö Movendoksen kanssa on sujunut hyvin, koska Movendoksella on tahtotila ratkaista asiakkaiden tarpeita ja kehittää terveydenhuollon sähköisiä asiointipalveluita. Käyttöönotossa vastuualueet meidän, potilastietojärjestelmätoimittajan ja Movendoksen välillä ovat olleet selkeät. Olemme voineet luottaa Movendoksen IT-osaamiseen ja alan tuntemukseen, Nina kiittelee. INTO Terveys Oy jatkaa etävastaanottoja ja niiden kehittämistä. Tulevaisuus näyttää, mille tasolle etävastaanottojen määrä vakiintuu asiakaspalvelussa koronatilanteen tasoittumisen jälkeen.

– Yleinen trendi on, että digitaalinen kommunikointi asiakkaan kanssa vastaanottoajan ulkopuolella lisääntyy. Varmasti pohdimme laajentamista muihin sähköisiin palveluihin tulevaisuudessa, Nina suunnittelee.

INTO Terveys Oy on helsinkiläinen fysioterapeuttien ja lääkäreiden perustama ja omistama yritys. Omaleimaista INTO Terveys Oy:lle on eri ammattikuntien edustajien tiivis yhteistyö asiakkaan terveyden parhaaksi. https://www.intoterveys.fi/

Lisää uutisia