Etelä-Savon työterveys uudisti ajanvarauksen ja ottaa käyttöön sähköiset kyselyt

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

Etelä-Savon työterveys on ottanut käyttöön oire- ja tarvepohjaisen asiakasohjausta sujuvoittavan Movendos mBooking-ajanvarauksen. Maaliskuussa sähköiset palvelut laajenevat, kun Etelä-Savon työterveydessä aletaan hyödyntää Movendoksen toteuttamia mSurvey-hyvinvointi-, terveysriski- ja työolosuhdekartoituksia.

Oire- ja tarvepohjaisen ajanvarauksen avulla työterveyden asiakas ohjautuu helposti oikean palvelun pariin. Sähköisten kartoitusten avulla asiakkaat pystyvät vastaamaan kyselyihin helposti, ja samalla työterveys saa kerättyä työn kannalta tärkeää tietoa helposti käsiteltävässä muodossa. Palvelut on toteutettu Movendos Health Platform-ratkaisulla, joka on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään.

– Olemme pitkään pohtineet sähköisten palvelujen kehittämistä. Nyt oli helppo aloittaa sähköisen ajanvarauksen uudistamisella, joka sopi hyvin yhteiseen projektiimme Lääkärikeskus Ikioman ajanvarauksen kanssa. Tästä yhteistyömme jatkuu luontevasti erilaisten kyselyiden ja tiedonkeräämisen muodossa, mikä auttaa asiakasyritystemme työkykyjohtamista, toimitusjohtaja Pirkko Valtola Etelä-Savon työterveydestä kertoo.

Etelä-Savon työterveys tarjoaa palveluja Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Mäntyharjun, Juvan, Kangasniemen ja Puumalan alueilla. Lisää tietoa Etelä-Savon työterveydestä: www.estt.fi 

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisua, joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat palvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. 

Lisää uutisia