Digitaalinen asiointiportaali työterveyden ja työnantajan väliseen yhteistyöhön

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
Movendos on yhdessä työterveyskumppaneiden kanssa kehittänyt uuden kokonaisratkaisun työterveyshuollon ja työnantajan välillä tapahtuvan tiedon jakamisen ja yhteistyön mahdollistamiseen. Palvelu laajenee jatkossa myös työkykyjohtamisen tarpeisiin.

Movendos on tehnyt tiivistä ja antoisaa yhteistyötä kolmen työterveyskumppanin Pirten, Työterveys Aallon ja Etelä-Savon työterveyden kanssa. Kumppanuuden myötä on kehitetty uusi kokonaisratkaisu työterveyshuollon ja työnantajan välillä tapahtuvan tiedon jakamisen ja yhteistyön mahdollistamiseen. Palvelu laajenee jatkossa myös työkykyjohtamisen tarpeisiin.

Kehitysyhteistyön tuloksena syntynyt Movendos Health Platform-perheen uusi tulokas on nimeltään mShare.

Movendos mShare on tietoturvallinen ja joustava kokonaisratkaisu tiedon jakamiseen ja yhteistyöhön työterveyshuollon ja työnantajan välillä. Työterveydelle räätälöityä ja brändätty palvelu muodostaa portaalin työnantajan henkilöstöhallinnon ja johdon käyttöön.

Palvelu sisältää seuraavat toiminnot:

  • Dokumenttien ja raporttien jakaminen (myös säännöllisesti päivittyvät online-raportit)
  • Henkilö- ja työsuhdetietojen ja sairauspoissaolotietojen päivittäminen potilastietojärjestelmään
  • Viestintä työterveyden ja asiakasyrityksen välillä
  • Käyttöoikeuksien ylläpito potilastietojärjestelmän asiakasorganisaatiorakenteen pohjalta
  • Palvelua laajennetaan seuraavaksi kattamaan myös työkykyjohtamisen tarpeita.

”Asiointiportaali vastaa asiakkaidemme toiveeseen sujuvasta tiedonkulusta ja mahdollistaa työterveysyhteistyön syventämisen. Movendos on kuunnellut tarkoin toiveitamme asiakasrajapintamme tarpeista, ja yhteinen kehittäminen on onnistunut hyvin. Asiointiportaalin ja sen laajenemisen kautta voimme muodostaa asiakkaidemme kanssa yhä tarkemman työterveysyhteistyön kokonaiskuvan”, kertoo toimitusjohtaja Jarno Pylkkänen, Työterveys Aalto Oy & Työterveys Laine Oy

Movendos mShare-palvelussa työterveys hallinnoi asiakkaidensa käyttäjiä ja käyttöoikeuksia. Palvelu on kytketty potilastietojärjestelmään, mistä organisaatiotiedot luetaan automaattisesti. Asiakkaat tunnistautuvat palveluun vahvalla tunnistautumisella.

mSharen avulla kaikki dokumentit, raportit ja viestintä ovat yhdessä paikassa osapuolten saatavilla. Tietoturvallinen, helppokäyttöinen asiointikanava tehostaa yhteistyötä ja tiedon jakoa sekä syventää asiakassuhdetta.

Aiemmin olemassa ollutta Extranet-palvelua on laajennettu uusilla toiminnallisuuksilla kehitystyön myötä mShare-palvelun muotoon.

Lue lisää ratkaisusta täältä.

Lisää uutisia