Tiimi

Toni Peltovako
Account Director
+358 50 345 1049

Arto Leppisaari
CEO
+358 50 5117305 

Hannu Nieminen
Senior Advisor

 

Carlos Peréz-Blanco
Software Developer

Hannu Mikkola
CTO

Jari Kurtti
Project Manager

Emily Dang
Software Developer

Henri Harjanne
Software Developer

Tomi Tolvanen
Software Developer

Eetu Leivo
Software Developer

Sami Koskimäki
Software Developer

Janne Koivumäki
Quality & Development Manager

Advisors

Anna-Mari Lahtinen

Yleislääketieteen erikoislääkäri ja pitkän linjan terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka on työurallaan vastannut kahden suuren kansainvälisen teknologiayrityksen työterveys-, työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluista globaalilla tasolla. Lisäksi hän on työskennellyt terveyskasvatus-, kuntoutus- ja työterveyslääkärinä. Hänelle on tärkeää kehittää ennaltaehkäisevää palvelua yksilön hyvinvoinnin tukemiseksi asiakkaan arkeen ja elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Harri Helajärvi

Lääketieteen tohtori, kliinikko, tutkija ja innokas terveyden ja hyvinvoinnin puolestapuhuja. Harri yhdistää tutkimustietoa, kliinistä työtä, vahvaa kokemustaan ja erityisosaamistaan parantaakseen hyvinvointia ja terveyttä. Hän saa energiaa ihmisistä ja kulttuurista eri muodoissa.

Riitta Sedig

Riitta Sedigillä on monipuolinen kokemus juridisena neuvonantajana ja liiketoiminnan rakentajana, mikä tukee pitkäjänteisen yhteistyön muodossa Movendos Oy:n liiketoimintaa sekä siihen liittyviä juridisia tarpeita. Riitalla on runsaan kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus juridisena neuvonantajana  ja liiketoiminnan vetäjänä sekä asianajotoimistossa että konsulttipuolella. Hän on avustanut sekä kotimaisia että globaaleja asiakkaita startupeista aina pörssilistattuihin yrityksiin hoitaen lähinnä transaktioihin, HR-juridiikkaan, tietosuojaan ja yleiseen liikejuridiikkaan liittyviä tehtäviä. Tällä hetkellä Riitta toimii juridisena neuvonantajana, hallitusammattilaisena sekä mentorina.