Oriveden lääkäriaseman vikkelä digiloikka

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

 

Kun korona mullisti ihmisten arjen myös Suomessa, etäpalvelujen tarve terveydenhuollossa, kuntoutuksessa ja sosiaalialalla kasvoi lähestulkoon yhdessä yössä. Erilaisessa uudessa arjessa on välttämätöntä turvata ihmisten pääsy tarvitsemansa tuen piiriin siten, että kasvokkaiset tapaamiset keskitetään ainoastaan niihin henkilöihin, joilla asiansa puolesta on siihen välttämätön tarve.

Pyysimme uusia kumppaneitamme kertomaan, miten he saivat etäpalvelut käyttöönsä, ja mitä tämä on mahdollistanut.

Sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja Marjo Mikkola, Oriveden lääkäriasema:

”Pienenä paikallisena yrityksenä olemme olleet hyvin tavoitettavissa, ja lääkärin vastaanotoille on aina järjestynyt aika. Asiakkaamme ovat arvostaneet joustavia aukioloaikoja. Etävastaanottoa olimme ajatelleet ja siitä puhuneet, mutta jotenkin asia vain siirtyi eteenpäin.

Sitten tuli korona, ja maaliskuun lopusta alkoivat asiakasmäärät vähentyä. Ihmisiä oli ohjeistettu pysymään kotona, ja niin me sitten digiloikkasimme ja aloitimme etälääkärin videovastaanoton.

Otin yhteyttä Movendoksen Paulaan, ja muutaman päivän kuluttua meillä jo oli Movendos mClinic Lite videovastaanotto käytössä. Movendoksen ohjeilla ilman it-alan koulutusta terveydenhoitajakin sai kaikki toimimaan. Ohjelma on helppo ja selkeä käyttää, ja yhteys on toiminut hienosti. Niin lääkärit kuin asiakkaatkin ovat kehuneet, kuinka vaivattomasti ja hyvin videovastaanotto sujuu.”

Oriveden Lääkäriasema tarjoaa yleis- ja erikoislääkärivastaanottopalveluita, terveyden-ja sairaanhoitajanpalveluita, psykoterapiapelveluita, fysioterapiaa sekä laboratoriopalveluja.

Lisää uutisia