Olemme mukana talkoissa -etävastaanottopalvelu luottamuksellisiin asiakastapaamisiin

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
 

Juuri nyt on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon, sosiaalialan, kuntoutuksen ja terapiapalveluiden ammattilaiset voivat jatkaa palvelujaan, ja heidän asiakkaidensa pääsy tuen ja hoidon pariin voidaan turvata. Erittäin tärkeää luottamuksellisissa asiakaskohtaamisissa on yksilöllisten etätapaamisten tietosuoja, joka on palveluissamme korkealla tasolla.

Haluamme laittaa oman kortemme kekoon. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi olemme tiputtaneet Movendos mClinic Lite-etävastaanottomme ja mCoach-etävalmennuspalvelun käyttöönoton hintaa. Alennetut hinnat ovat voimassa toukokuun 2020 loppuun.

Lisäksi tarjoamme uusille asiakkaille Movendos mCoach-etävalmennuspalvelun maksuttomaan kokeiluun toukokuun 2020 loppuun saakka.

Ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, niin laitetaan asiat tältä osin kuntoon.

Terveisin,
Movendos tiimi

—————————

mClinic Lite on helppokäyttöinen ja tietosuojattu ammattikäyttöön suunniteltu videovastaanottoratkaisu, jossa asiakkaalle ei tarvitse luoda erillisiä tunnuksia. 

mCoach on on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etävalmennustyökalu, jossa asiakkaalle luodaan omat käyttäjätunnukset palveluun. mCoachissa voi pitää luottamuksellisia yksilöllisiä videotapaamisia sovittuna aikana, viestitellä yksilölle ja ryhmälle ja räätälöidä seurantatehtäviä yksilölle ja ryhmälle.

Movendos mClinic Lite ja Movendos mCoach ovat osa Movendos Health Platform-kokonaisuutta.  Jos olet isompi toimija, niin tutustu myös Movendos Health Platformin potilastietojärjestelmään integroitaviin ratkaisuihin:

– mClinic etävastaanottoon (chat ja kiireetön viestintä sekä videovastaanotto)
– mBooking oire- ja tarvepohjaiseen ajanvaraukseen
– mSurvey-kartoitukset ja mittarit

Lisää uutisia