Movendos laajentaa toimintaansa – uusi toimisto Kuopioon

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook

Digitaalisia etäratkaisuja terveyden edistämiseen kehittävä kotimainen Movendos laajensi toimintaansa avaamalla uuden toimiston Kuopioon. Kesäkuun alussa uuden toimipisteen toiminta käynnistyi kolmen ohjelmistokehittäjän voimin. Kuopion tiimiin kuuluvat Henri Harjanne, Eetu Leivo ja Tomi Tolvanen.

Kuopion tiimin vetäjänä toimiva Henri on tehnyt jo vuosia suunnittelu- ja kehittämistyötä työterveyspalveluissa.

Työhöni on aina kuulunut oleellisesti sparrailu työterveyden ammattilaisten kanssa. On ollut hienoa päästä kehittämään ratkaisuja, joiden avulla esimerkiksi työterveyshoitajat saavat tehtyä työnsä jouhevammin. Tästä taustasta on syntynyt palo työterveyspalvelujen kehittämiseen, koska siellä on edelleen paljon potentiaalia ja isoja kehitystarpeita. Movendoksella tapahtuu koko ajan uutta, ja asiat kehittyvät jatkuvasti. Pidän Movendoksen tavasta kommunikoida asiakkaan kanssa, eli aina halutaan luoda toimivaa ratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa tarpeisiin pohjautuen. Olen todella innoissani Kuopion toimiston toiminnan käynnistämisestä, ja koko tiimi on innolla mukana, Henri Harjanne kertoo.

Myös Tomi Tolvasella ja Eetu Leivolla on taustaa työterveyspalvelujen kehittämisen puolella.

On mukava jatkaa terveysalalla, koska silloin näen suoraan selkeän hyödyn omasta tekemästäni työstä. Terveydenhoitoalalla työskentelevä puoliso usein kuvaa, miten vanhat ja kankeat järjestelmät eivät palvele ammattilaisten ja asiakkaiden arkea. Itselle on hienoa päästä kehittämään ratkaisuja, joissa käytettävyys on huomioitu eri vaiheissa, Tomi kertoo.

Päädyin terveyspuolen pariin jo työharjoittelun kautta muutama vuosi sitten. Nyt uudet haasteet Movendoksen riveissä tuovat lisää kipinää työhön ja elämään. Kehitystyö on erittäin kiinnostavaa, ja odotan mielenkiinnolla näkeväni, mihin Movendos etenee, Eetu kertoo.

Ohjelmistokehitystiimi siirtyy Movendokselle yhteistyökumppani Qibbie Mobile Oy:lta. Movendos ja Qibbie Mobile Oy jatkavat edelleen yhteistyötä terveydenhuollon digitaalisten palvelujen parissa.

Movendos toivottaa uuden Kuopion tiimin lämpimästi tervetulleeksi. Tästä on hienoa jatkaa tarvelähtöisten digitaalisen asioinnin ratkaisujen kehittämistä terveyssektorilla Suomessa.

Lisää uutisia